Flinke verbeteraar

Laat het even goed oppakken

Soms moet er gewoon een klus geklaard worden, niet per se iets veranderd worden. Het werk weer op de rit gezet worden en wellicht net even anders of slimmer. Dan is er behoefte aan een professional die een sprint kan trekken.

flink verbeteraar

Flink staat aan de zijde van de “werkers”, aan de zijde van de medewerkers die willen bouwen. Kijkt over de grenzen van de opdracht heen door bewust stil te staan bij de impact van keuzes op de langere termijn. Flink gaat een relatie aan met de organisatie en de medewerkers, doet geen “opdracht” maar bouwt en werk mee aan het succes van de organisatie.

De Flinke Verbeteraar is een ervaren interim professional die zorgt voor rust in de tent en rust in de kop.

Wij doen wat er gedaan moet worden

De Flinke Verbeteraar doet wat er gedaan moet worden. Door de extra mile te lopen, door harder te lopen, door soms anders te lopen om verwachtingen te overtreffen, door soms gaten dicht te lopen die niet bij de opdracht horen.

Door zich niet te beperken tot hoe het hoort maar uitdaagt en de spanning opzoekt om hier de antwoorden te vinden naar verbetering.

Als opdrachtgever vanuit de NTS ken ik Nathalie als een ervaren programmanager en projectleider. Onder haar leiding zijn projectresultaten mbt de implementatie van de nieuwe Donorwet conform afspraken en binnen tijd realiseert. Nathalie is strategisch, communicatief sterk en resultaatgericht. In complexe situaties brengt Nathalie rust vanuit een bescheiden positie en weet zij alle betrokkenen aan zich te binden."

5/5

Brigitte Schaefer
Manager Beleid en Orgaancentrum

Onze Flinke Verbeteraars

Barry Popma is founder van Flink Veranderen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het leidinggeven aan verandering in de VVT, revalidatie en ziekenhuiszorg.

Barry Popma

Arjan Bleeker is teamcoach in organisaties. Met ruim 15 jaar ervaring als senior leidinggevende in grote operationele organisaties met een verbeter- en veranderopgave.

Arjan Bleeker

Nathalie van der Voort heeft ruim 20 jaar ervaring als projectleider, procesmanager, leidinggevende en adviseur gericht op strategie, innovatie en transities in de zorg- en profit sector.

Nathalie van der Voort

Finus Kuijs heeft 16 jaar ervaring als manager, directeur en bestuurder in zorg en welzijn en heeft daarvoor 13 jaar gewerkt in de uitgeverijwereld in commerciële functies.

Finus Kuijs

Barbara heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van cultuurveranderingen, leiderschapsontwikkeling en operationeel crisismanagement binnen de ouderen- en ziekenhuiszorg en GGZ.

Barbara van Iersel

Matthijs Meester is een ervaren interim (HR) directeur en verandermanager. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met het leidinggeven aan strategische organisatieverandering in de zorg, sociaal domein en bij de overheid.

Mathijs Meester

Jeroen heeft ruim 15 jaar ervaring met het leidinggeven aan verpleeg- en behandelorganisaties binnen de revalidatiezorg en de VVT en daaraan gerelateerde veranderprocessen.

Jeroen Offermans

Pleuni

Pleuni Vullers heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van verandertrajecten als adviseur, (HR) manager of project-programmaleider.

Pleuni Vullers

Wilma Bus heeft meer dan 20 jaar ervaring als senior leidinggevende, managementcoach, programmaleider en interimmanager in de GGZ en VVT

Wilma Bus

Jantine Verheij heeft ruim 15 jaar management ervaring in de zorg en zakelijke dienstverlening bij organisaties die grote uitdagingen kennen om te werken aan toekomstbestendigheid. 

Jantine Verheij

Hannes Velt heeft 20 jaar ervaring als interim manager, change  consultant en Agile leiderschapscoach bij grote organisaties in o.a. de financiële sector

Hannes Velt

Veronique Meijer heeft ruim 10 jaar ervaring als (interim)manager en coach in de brede zorgsector. Ik zorg voor richting, ruimte en resultaat in veranderende situaties op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. 

Veronique Meijer

Dominique Dautzenberg heeft ruim 15 jaar ervaring als manager, adviseur en projectleider in de ouderenzorg, behandeling en zakelijke dienstverlening gericht op kwaliteitsverbetering en teamontwikkeling. 

Dominique Dautzenberg

Mariska de Roo heeft ruimt 20 jaar ervaring als manager en directeur in de ziekenhuissector en geboortezorg. Ze heeft leiding gegeven aan verandering van structuren en processen en kent hierin de dynamiek van politieke, bestuurlijke en financiële polariteiten en belangen.

Mariska de Roo

Seraba Captein heeft 6 jaar ervaring als verpleegkundige en teamleider op kwaliteits- en capaciteitsprojectenin de ziekenhuiszorg en VVT.
- Flink Potential

Serena Captein

Angelique is een kwaliteitsverpleegkundige met leiderschaps- en change skills. Ze heeft deelgenomen aan het Flink Potential Programma. 

Angelique Mourik

Het resultaat

Rust in de tent en rust in je kop

De Flinke Verbeteraar is een ervaren interim professional die:

  • op de winkel past

  • werkprocessen soepeler laten lopen

  • medewerkers ontzorgt door mee te doen en voor te doen

Barry Popma verstaat de kunst om een organisatie te enthousiasmeren en in beweging te laten komen. Daarbij is zijn focus gericht op het verkrijgen van een common sence of urgency in de organisatie, die tot verandering moet kunnen leiden. Barry onderhoudt daarbij de verbinding met de leden van de leidende coalitie en houdt hen in hun positie en verantwoordelijkheid."

5/5

Willem de Gooyer
interim bestuurder VVT sector