Flink worden

Omdat je de behoefte hebt om meer impact te kunnen maken. Impact die nodig is om de noodzakelijke beweging te maken.

We kunnen vanuit onze interim rollen niet het hele stelsel veranderen. We kunnen wel in onze opdrachten zo werken dat ons werk of manier van adviseren bijdraagt aan duurzame oplossingen.

Flink Veranderen is het platform waar interim professionals samen - werken.

flink worden

Met impact bedoelen we ook het verkennen en oppakken van vraagstukken die soms groter zijn dan onze opdracht. Vraagstukken waar we elkaar en anderen nodig hebben om op te kunnen schalen in expertise, mankracht en realisatiekracht.

schakel RBB3

Samen leren

Meesterschap in het vak
en moed als mens

schakel BRB2

Samen ontwikkelen

Producten en diensten die
het verschil maken

schakel BBR1

Samen werken

In en aan opdrachten
om impact te vergroten

Waarom we dit doen

We vinden dat we als professionele organisatie in een continu proces van reflectie moeten werken.
De huidige tijd vraagt meer van ons vakmanschap (meesterschap) waarbij we als persoon ‘meer in de wind staan’ (moed).

We doen het omdat het waardevol is om je verbonden te voelen. Verbonden in je professionele uitdaging en zoektocht. Verbonden in je ambitie naar anders en beter.

We doen het ook omdat we vinden dat we navolgbaar moeten zijn in waarom we doen wat we doen. Het professioneel kruimelspoor moet herleidbaar zijn.

Hoe we samen leren

Flink heeft als kernproduct het Leading Change Programma waarin we opleiden tot certified leading change professional (LCP).

Daarnaast bieden we door het jaar heen meerdere ‘signature products’ die de nieuwsgierigheid prikkelen en de verwondering aanzetten.

We leren op verschillende lagen. Via hoofd, hart en handen. Omdat we geloven dat heel de mens mee moet doen. Omdat we weten dat dan de wijze besluiten worden genomen en duurzame acties worden ingezet.

BASIS KIT

De Basis

Aansluiten op de hartbeat van Flink. Het basis ritme wat er altijd is. Als je wilt kennismaken. Of na een drukker jaar een pas op de plaats wilt. Meerdere inspiratie sessies en Flink social events.

LCP

Leading change

Het programma dat opleidt tot certified leading change professional. Je stapt van de hartbeat af en maakt een deep dive. Om de vraagstukken van nu en toekomst aan te kunnen.

FBI KIT

Flink blijven...

Inspireren, investeren, innoveren… na je LCP terug op de hartbeat, aangevuld met meesterschap sessies via intervisie, inhoud en interventie strategieën werken aan impact.

Signature products

Flink Veranderen heeft programma’s, producten en instrumenten ontwikkeld die je als professional helpen in je verander -en verbeter opdrachten. Zodat je kunt werken aan het vergroten van je impact. Voorbij muurtjes, ego’s en systemen.

Het zijn de signature products die de nieuwsgierigheid prikkelen en de verwondering aanzetten.

flink potentials

Potential Programma

Vleugels geven aan
je ambitie

Een uniek 8 maanden programma waarin we jong professionals leren ruimte te geven aan hun ambitie en potentie. Om de volgende stap te maken in hun leidinggevende rol. Omdat ze het willen en omdat ze het durven.

Leiderschapstrail

Natuur en stilte om vraagstukken te onderzoeken

5 daagse trail in de ongerepte natuur van Spanje of Italië. Weg van het bekende en de dagelijkse routine Versimpelen en vertragen. Ruimte maken voor reflectie op je persoonlijk leiderschap.

trail

Leiderschapstrail

Natuur en stilte om vraagstukken te onderzoeken

5 daagse trail in de ongerepte natuur van Spanje of Italië. Weg van het bekende en de dagelijkse routine Versimpelen en vertragen. Ruimte maken voor reflectie op je persoonlijk leiderschap.

INSPIRATIE SESSIES

Inspiratie sessies

Inspiratie sessies over moed & meesterschap

Experts die ‘verhalen’ uit eigen werk en leven. Gericht op het verruimen en verrijken van standpunten en visies. Soms moet je er even uit stappen om er goed in te kunnen stappen. Inspiratie als brandstof voor nieuwsgierigheid.

MINDFULL LEADERSHIP

Mindful leadership

Omdat aandachtigheid alles mooier maakt

Leren hoe je deze oude principes kunt toepassen in je dagelijks handelen. Omdat je je soms anders wilt verhouden tot situaties en mensen. Op momenten dat het er even om spant. Of net ervoor.

METALE WEERBAARHEID

Mentale weerbaarheid

Een sterke kop erop geeft kracht om te kiezen

Als je hoofd dingen tegen je zegt die je beter niet kunt geloven. Omdat ze vaak niet waar zijn. Mentale weerbaarheid als bouwsteen in je fundament. Om er ook voor anderen te kunnen zijn.

Kleur bekennen

Sterker als leider door inzicht in je gedrag en je emoties

Jezelf professioneel in de spiegel kijken. Om scherp te krijgen waar je blinde vlekken, struikelblokken, niet herkende en verborgen krachten liggen. Om dit om te zetten in verbindend leiderschap.

kleur bekennen

Kleur bekennen

Sterker als leider door inzicht in je gedrag en je emoties

Jezelf professioneel in de spiegel kijken. Om scherp te krijgen waar je blinde vlekken, struikelblokken, niet herkende en verborgen krachten liggen. Om dit om te zetten in verbindend, constructief leiderschapsgedrag.