Mentale weerbaarheid

Een sterke kop erop geeft kracht om te kiezen.

Deze training is ontwikkeld in co-productie met Unbreakable Acadamy; onder leiding van de best opgeleide militair van de Special Forces.

Een unieke training waarin we de doorleefde ervaring van de Special Forces in het ontwikkelen van mentale weerbaarheid combineren met de jarenlange ervaring van Flink in het opleiden en begeleiden van professionals in de zorg.

mentale weerbaarheid

Waarom zou je dit willen doen?

Om mentale weerbaarheid een bouwsteen in je fundament te laten zijn. Om er ook voor anderen te kunnen zijn als het nodig is. Met dit programma is er geen plek om toe te kijken. Het is all-in.

Om te groeien. Simpel. Om je potentie op plekken te zoeken en te vinden waar je nog niet eerder bent geweest. We zoeken de grens op zoeken van je fysieke, mentale en emotionele kunnen.

Om te ervaren hoe je presteert onder zware omstandigheden, gericht op het versterken van je mentale weerbaarheid. Om soms juist niet mee te bewegen en trouw te blijven aan waar je in gelooft. Maar soms ook om juist over je grenzen te kijken en uit je comfort zone te gaan.

En we weten dat buiten de comfort zone de groei ligt. Nou, laten we dat dan maar doen!

Je voelt dat je meer kan en je weet dat het erin zit

De reden waarom we hiervoor gekozen hebben is dat je in je werk en zeker als (toekomstig) leidinggevende vaak uitgedaagd wordt.

In je werk als leidinggevende vind je vaak houvast in de vakinhoud (bv als verpleegkundige of als bedrijfskundige) maar je weet ook dat je het daar vaak niet alleen mee redt.

Er wordt meer van je gevraagd. Omgaan met tegenstellingen, met onzekerheid, met ongelijkheid. Je moet het voortouw nemen terwijl je het ook niet altijd weet maar de ogen wel op jou gericht zijn.

Incompany

De opdracht is eenvoudig

Dat is de tekst die je vaak te horen krijgt in de training. Was het maar zo eenvoudig als het klinkt. Het is maar 12 uur. Maar wel van 18.00 tot 08.00 uur.

Je ziet het wellicht als je kijkt naar programma’s op tv als Special Forces Vips of Kamp van Koningsbrugge. Je vraag je misschien af: hoe zou ik dat doen, kan ik dat, hoe zou ik reageren. Je hebt wellicht een mening over hoe anderen het doen of zouden moeten doen.

Kijk hier de video van deze training (als onderdeel van het Flink Potential Programma)

Mentale weerbaarheid

  • training: 17 mei 2023

  • 12 uurs: 26 mei 2023

    van 18.00 tot 08.00 uur

  • prijs: € 1.750, - excl. BTW

Ook incompany mogelijk.

Wat gaan we doen

  • training mentale weerbaarheid - 1 dag live

  • 12 uurs special forces event – 1 nacht live

  • individuele- en groepsevaluatie op de geleerde lessen en inzichten - online

  • check up session - 1 dagdeel live