Inner balance, outer performance

Omdat effectiviteit van de leider wordt bepaald door de innerlijke staat van ‘zijn’

We noemen dat even kort door de bocht: zo binnen, zo buiten.

Als leider en manager in de zorg wordt er veel van je gevraagd om de rust te bewaren, de juiste dingen te doen in “het oog van de orkaan”.  Wat veel mensen zich onvoldoende realiseren is dat het topsport geworden is om de regie en (energie)balans en focus goed te houden en te onderhouden. En daarmee ook je eigen gezondheid; zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Op tafel liggen vragen als:

 • hoe geef ik vorm en uitvoering aan goed werkgeverschap in een wereld waarin de visie op zorg aan het veranderen is, waarin de betaalbaarheid ernstig onder druk staat.

 • hoe zorg ik daarin ook goed voor mijzelf om dat ook te kunnen doen voor de mensen aan wie ik leiding geef.

 • Datum: 16 mei 2023

  Tijd: 17:00 tot 20:30 uur incl. diner

 • Spreker: Daniel Zavrel

 • Kosten: €250,-

Daniel Zavrel neemt ons in deze inspiratie mee in de diepere wijsheid, inzichten, wetenschap over de zogenoemde body -mind connectie en hoe je hiermee je effectiviteit als leider een fundamenteel kunt versterken.  Hij heeft hier een baanbrekende methode voor ontwikkeld.

Met de Being in Balance® methode ga je direct naar de kern van de zaak door het maken van een body-mind scan met de geavanceerde Being in Balance technologie gebaseerd op quantumfysica. Op deze manier kan je vliegensvlug de essentie van mogelijke disbalansen aanpakken op fysiek, mentaal, emotioneel, en energetisch niveau.  Je krijgt inzicht in waar in je “systeem’ de energieresources en mogelijke energielekken zitten.

In 50 jaar onderzoek heeft de wetenschap ontdekt dat elke lichaamscel en elk orgaan als het ware een soort van ‘wifi’ station is dat informatie uitzendt naar en ontvangt van andere lichaamsdelen. Elke orgaan heeft een unieke frequentie net als bijvoorbeeld een radiozender. Door de ontvangen frequenties te vergelijken met referentiewaarden uit de uitgebreide database kunnen we zien of een orgaan in of uit balans is en of er bijvoorbeeld sprake is van stressbelasting.

Met gerichte coaching, meetbaar én zichtbaar op het computerscherm, kun we je dan helpen je ongebruikte potentieel te ontsluiten voor het realiseren van je doelen in werk en leven op het gebied van vitaliteit, performance en mobiliteit. In bredere zin ingezet in de organisatie is Being in Balance ook een krachtige methode voor verzuim preventie in de zorg en voor versnelde re-integratie. Organisaties als Accenture, PWC, ASML, Microsoft, Politie, Philips, PSV, en AZ  zetten Being in Balance® in voor hun professionals.

 • Datum: 16 mei 2023

  Tijd: 17:00 tot 20:30 uur incl. diner

 • Spreker: Daniel Zavrel

 • Kosten: €250,-

Daniel Zavrel

Daniel Zavrel al ruim 30 jaar gepassioneerd trainer, coach en spreker in organisaties op het gebied van bewust leiderschap, vitaliteit & wellbeing en mentale veerkracht. Hij was 4 jaar actief als mental coach bij PSV waar hij heeft mogen bijdragen aan het winnen van 3 kampioenschappen en eerder bij AZ waar de KNVB Beker gewonnen werd.

Hij is in Nederland zakelijk partner voor Mindvalley for Business het grootste internationale online learning platform voor persoonlijke groei. Zijn missie is om krachtig bij te dragen aan ‘Global Health & Wellbeing’.

Daniel Zavrel (1)