Inspiratie kaarten over Moed en Meesterschap

Inzichten die we hebben meegekregen uit de Flink inspiratie sessies.
Sessies van experts die ‘verhalen’ uit eigen werk en leven. Gericht op het verruimen en verrijken van standpunten en visies. Om te kunnen doen wat nodig is.

inspiratiekaarten

Per jaar worden 5 inspiratiesessies georganiseerd waarna een unieke kaartenset wordt gemaakt. De kaartenset bestaat uit circa 10 inzichten die op de achterkant van de kaart kort worden toegelicht. Zo wordt de kernboodschap helder gepresenteerd. Klaar om toegepast te worden.

De kaarten zijn uitgevoerd in hoogwaardig materiaal, met goudletters bedrukt en voorzien van een mooi massief houten standaardje.  Zo kun je een specifieke losse kaart in het licht zetten om jezelf er op de dag even extra aan te her-inneren.

Ook als je niet bij een inspiratiesessie bent geweest, zijn de kaarten een mooi cadeau aan jezelf (of een ander) om een impuls te krijgen op je nieuwsgierigheid en ontwikkeling.

Bert Thijssen

Sociale veiligheid

Omdat je bij ‘gevaar' je op je omgeving moet richten en niet naar binnen moet keren. In ‘onze wereld’ leren we al jaren wat de functie van Awareness is. Situational Awareness om te weten wat er om je heen gebeurt. Situational Understanding om te begrijpen waarom iets gebeurt. Bert Thijssen: officier b.d. Korps Commando Troepen.

Coen Aalders

Life integration process

Omdat het leven geen weg terug kent... kun je het maar beter zien voor wat het was. Het levensintegratieproces (LIP) is een nieuwe opstellingsvorm. Door in de LIP-opstelling de voorbije bewustzijnsniveaus te integreren wordt het eigen leven meer ontspannen...

Lees meer over de sessie

Daniel Zavrel

Zo binnen zo buiten

Omdat effectiviteit van de leider wordt bepaald door de innerlijke staat van ‘zijn’. Als leider wordt er veel van je gevraagd om dde juiste dingen te doen in “het oog van de orkaan”. Het is topsport om de (energie)balans goed te houden. 

Lees meer over de sessie

Sander Aarts

Mentale weerbaarheid

Omdat een sterke kop erop de kracht geeft om te kiezen. Mentale weerbaarheid een bouwsteen maken in je fundament. Om er ook voor anderen te kunnen zijn. Omdat je in je werk en zeker ook als (toekomstig) leider- leidinggevende vaak uitgedaagd wordt...

Lees meer over de sessie

Jaap van ‘t Hek

Onmacht

Omdat onmacht groter is dan ‘ik’ en een antwoord vraagt van ‘ons’. Onmacht wordt altijd individueel ervaren, maar veel oorzaken zijn relationeel of systemisch. In organisaties zadelen we nogal eens individuen op met systeemvraagstukken, ...

Lees meer over de sessie

Jaap van ’t Hek

Resonantie

Omdat de negatieve effecten van ‘druk druk druk’ niet opgelost wordt met vertragen. De socioloog Hartmut Rosa verdiepte zich in de versnelling van de samenleving. Groeiende druk is niet iets van tussen de oren, maar een  kenmerk van onze competitiesamenleving...

Lees meer over de sessie